Spöland Vännäs IF P-04/05

Umedalens IF - Spöland Vännäs IF P-04/05 1-1

Bra utförd match
Spelet börjar ta form, under veckan har vi tränat på att gå ifrån vår bollhållare samt att ha ett lämpligt spelaravstånd.
Vi har även pratat om att våra uppspel i núläget bör gå efter kanterna. Med dessa punkter gick vi in i dagens match och det fungerade över förväntan. Samtiliga spelare gjorde sitt yttersta ute på plan. Umedalen var förvisso i ledning efter första halvlek med 1-0 men hade egentligen inte skapat så mycket. Vill nog påstå att vi var bättre i första halvlek. I halvtidspaus sa vi inte så mycket mer än att vi skulle försöka hålla fast vi vårt spel. I matchens 39e minut får vi en straff där Liam drar till hårt och målvakten kan ej hålla bollen..Vaket rusar flera av våra spelare fram på returen, men Liam är först och slår in bollen till 1-1 ."STORT JUBEL"
Detta resultat står sig tiden ut, men sista fem spelar vi väldigt nervöst, vi blir ängsliga och rädda för att förlora matchen och vårt spel kommer av sig och blir lite stirrigt. Men vi håller undan i en väldigt kul och välspelad match. Det mest positva är att vi börjar se strukturer i vårt grundspel, ett stort steg framåt med andra ord.